Assessorament farmacèutic

T’ajudem a trobar els productes que necessites?

Utilitza aquest formulari per a indicar-nos les teves necessitats. 

Els nostres farmacèutics ho revisaran i t’enviaran un enllaç amb els productes que hauries de comprar ja introduïts en el carro de compra; només hauràs d’acceptar-los i realitzar el pagament.

Si ho considerem necessari ens posarem en contacte amb tu, per això és necessari que ens informis del teu telèfon o email.

Aquest sistema és únic i exclusiu de farmàcies.

Només els farmacèutics poden assessorar i recomanar l’ús de productes de parafarmàcia o medicaments per a necessitats específiques. En temes de salut compra en botigues en línia de Farmàcia.

RECORDA ELS NOSTRES HORARIS

Dilluns a divendres
de 9h a 21h
Dissabtes
de 9h a 13:30h

 

Farmàcia Nadal
Av. Primer de Maig, 28
08120 Llagosta (la), Barcelona
Tel. 935 60 04 50

info@nadalfarmacia.cat
www.nadalfarmacia.cat

On vols que t'enviem l'enllaç de pagament

Acceptar

1 + 5 =

En compliment d’allò establert al RGPD 2016/679 i la seva transposició a la legislació espanyola, l’informem que mitjançant la complementació del present formulari, les dades que ens facilita quedaran incorporades i seran tractades als fitxers titularitat de Farmàcia Nadal per poder atendre la seva sol·licitud, així com per informar-li sobre ofertes i promocions relacionades amb els nostres serveis. A més, l’informem de la possibilitat d’exercir en qualsevol moment els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, dirigint-se a info@nadalfarmacia.cat o a FARMÀCIA NADAL Av. Primer de Maig, 28 – 08120 Llagosta (la), Barcelona. Per a més informació, vegeu www.nadalfarmacia.cat.

Millorem la teva salut Consulta'ns

No pots desplaçar-te? 93 560 04 50

Estem per ajudar-te Professionals de la salut

Revisem la teva medicació. Gratis

Farmàcia a la Llagosta

FARMÀCIA NADAL

Av. Primer de Maig, 28,
08120 La Llagosta

T'AJUDEM?

HORARIS

De dilluns a divendres
de 9h a 21h

Dissabtes
de 9h a 13:30h