93 560 04 50 info@nadalfarmacia.cat

ENCÀRREC EXPRÉS AMB RECOLLIDA A MOSTRADOR

Realitza el teu encàrrec, et confirmem i passes a recollir-ho quan puguis pel mostrador de la Farmàcia. Recorda que si vols medicaments és imprescindible presentar la recepta en recollir-ho.

Pots escollir pagar online o a la Farmàcia en el moment de recollir-ho. En cas que vulguis pagar online t’enviarem un enllaç perquè facis el pagament.

RECORDA ELS NOSTRES HORARIS

Dilluns a divendres
de 9h a 21h
Dissabtes
de 9h a 13:30h

 

Farmàcia Nadal
Av. Primer de Maig, 28
08120 Llagosta (la), Barcelona
Tel. 935 60 04 50

info@nadalfarmacia.cat
www.nadalfarmacia.cat

Quan la comanda estigui preparada,li comuniquem:

Vols pagar online?

Acceptar

9 + 5 =

En compliment d’allò establert al RGPD 2016/679 i la seva transposició a la legislació espanyola, l’informem que mitjançant la complementació del present formulari, les dades que ens facilita quedaran incorporades i seran tractades als fitxers titularitat de Farmàcia Nadal per poder atendre la seva sol·licitud, així com per informar-li sobre ofertes i promocions relacionades amb els nostres serveis. A més, l’informem de la possibilitat d’exercir en qualsevol moment els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, dirigint-se a info@nadalfarmacia.cat o a FARMÀCIA NADAL Av. Primer de Maig, 28 – 08120 Llagosta (la), Barcelona. Per a més informació, vegeu www.nadalfarmacia.cat.

Millorem la teva salut Consulta'ns

No pots desplaçar-te? 93 560 04 50

Estem per ajudar-te Professionals de la salut

Revisem la teva medicació. Gratis

Farmàcia a la Llagosta

FARMÀCIA NADAL

Av. Primer de Maig, 28,
08120 La Llagosta

T'AJUDEM?

HORARIS

De dilluns a divendres
de 9h a 21h

Dissabtes
de 9h a 13:30h